Sunde mælkesnitter
Ingredienser:
Kagedelen:
3 stk. Æg
100 g. Dadler
0,5 tsk. Vaniljesukker/pulver
1 tsk. Bagepulver
4 spsk. Hvedemel
2,5 spsk. Kakao
Fyld:
250 g. Mascarpone
2 spsk. Honning
2 tsk. Vaniljesukker/pulver
Fremgangsmåde for kagedelen:
Forvarm ovn til 180 grader varmeluft.
Blend æg, dadler, vaniljesukker og bagepulver sammen. Tilsæt mel og kakao, som vendes heri.
I et ildfast fad (ca. 20x25 cm) beklædt med bagepapir fordeles dejen og bages i 8-10 minutter
Når kagedelen er bagt færdigt og kølet af kan fyldet laves:
Mascarpone, honning og vaniljesukker blandes godt sammen.
Del kagen i 2 lige store dele og smør fyldet på den ene dem. Klap delene sammen og skær ud i ønskede størrelser.
Opbevares på køl.
Kagedelen:
3 stk. Æg
100 g. Dadler
0,5 tsk. Vaniljesukker/pulver
1 tsk. Bagepulver
4 spsk. Hvedemel
2,5 spsk. Kakao
Fyld:
250 g. Mascarpone
2 spsk. Honning
2 tsk. Vaniljesukker/pulver
Fremgangsmåde for kagedelen:
Forvarm ovn til 180 grader varmeluft.
Blend æg, dadler, vaniljesukker og bagepulver sammen. Tilsæt mel og kakao, som vendes heri.
I et ildfast fad (ca. 20x25 cm) beklædt med bagepapir fordeles dejen og bages i 8-10 minutter
Når kagedelen er bagt færdigt og kølet af kan fyldet laves:
Mascarpone, honning og vaniljesukker blandes godt sammen.
Del kagen i 2 lige store dele og smør fyldet på den ene dem. Klap delene sammen og skær ud i ønskede størrelser.
Opbevares på køl.