FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og returneret til os seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@ayava.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Uafhentede pakker

Har du glemt at hente din pakke og den dermed er gået retur til os, skal du sende os en mail kontakt@ayava.dk om at du enten ønsker pakken sendt igen eller ønsker at returnere den. Ønsker du pakken sendt igen, sender vi en opkrævning på 39 kr. for fragt, som skal betales før vi sender pakken. Ønsker du pengene refunderet opkræver vi et gebyr på 39 kr. (for returfragten), som vil blive trukket fra det oprindelig beløb.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til AyAva at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til AyAva i rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger ved berettigede reklamationer.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

AyAva dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

 

AyAva

Rødager alle 5

2610 Rødovre

Email.: kontakt@ayava.dk
Tlf nr.: 21919151

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.