Spinatmuffins

Ingredienser:
5 dl frisk spinat 
2 æg
1/2 dl ahornsirup 
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 tsk vaniljepulver
2 1/4 dl havregryn
2 1/4 dl mandelmel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175 grader.
Blend alle ingredienser til en jævn blanding.
Fyld muffinholder med 2/3 op med dejen og bag i cirka 15 minutter.
Lad muffinsene køle af inden du tager dem ud af deres form.
Jeg vil vove at påstå at det her er de bedste spinatmuffins der er derude 😅 Jeg har efterhånden lavet en del forskellige og de her tager altså førstepladsen. Udover at være gode, så er de virkelig også gode både for dig og dit barn. De er fyldt med en masse god næring og en masse sundt fedt. 

Jeg vil anbefale at lave dobbeltportion, da du får cirka 5 muffins her og de kan sagtens fryse ned i op til 3 måneder.