Nummerkage

Ingredienser:
 
Marengs:
8 æggehvider
325 g Sukker
1/2 tsk Vaniljepulver
Rød frugtfarver
Mascarponecreme:
400 g Mascarpone
2 spsk Flormelis
3 dl Fløde
1 tsk Vaniljepulver
Saft fra 1/2 citron
Fremgangsmåde for marengs:
Forvarm ovnen til 80 grader varmeluft.
Pisk æggehviderne stive.
Tilføj sukker lidt ad gangen imens der piskes. 
Tilføj vaniljepulver og frugtfarve.
Pisk i cirka 15 minutter til marengsen er blank og sej.
På en bageplade med bagepapir formes marengsen til et valgfrit tal eller bogstav.
Bages i 2 1/2 time.
Fremgangsmåde for mascarponecreme:
Pisk alle ingredienser sammen udover fløde. 
Tilsæt fløden lidt ad gangen.
Pisk til en fast og cremet konsistens.
Når marengsen er færdig og kølet af kan du begynde at pynte.
I en sprøjtepose med valgfri tud hældes mascarponecremen i og trykkes udover tallet eller bogstavet.
Pynt med valgfri topping.