Lækre Snurrer med Skinke & Creme Cheese

Ingredienser:
50 g. Gær
5 dl. Vand
3 spsk. Olivenolie
1 spsk. Honning
1 tsk. Salt
200 g. Durummel
500 g. Hvedemel
Fyld:
200 g. Cream cheese
1 bdt. Purløg
100 g. Skinkestrimler
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i lunkent vand.
Tilføj øvrige ingredienser undtagen hvedemel. Hvedemelet tilføjes lidt ad gangen. Ælt godt og lad dejen hæve i 30 min.
Imens dejen hæver laves fyldet.
Purløg hakkes og blandes med cream cheese.
Når dejen har hævet færdig rulles den ud til et rektangel på ca. 60x40 cm.
Fyldet smøres på og der drysses med skinke.
Fold dejen på midten og skær i ca. 20 strimler.
Sno en strimmel og bind en løs knude. 
Lad dem hæve yderligere i 20 min.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.