Fra Instagram til webshop

Det startede med en baby, en træt mor og ingen overskud.

Da Norr blev født var jeg overbevist om at jeg skulle lave alt mad fra bunden... En uge efter, stod jeg i Netto og købte min (eller Norrs) første pakke "pulvermos". Det var nemt og det virkede for os begge. Som tiden gik og han skulle til at have rigtig mad, begyndte jeg at tænke i hurtige, lette og ikke mindst sunde opskrifter og det kom der mange ideer ud af.

Så mange at jeg begyndte at dele mine opskrifter på Instagram under navnet, Det Ren Barnemad.

Det har udviklet sig til en webshop. For i jagten på at gøre mad hurtigt, nemt og sundt, så søger jeg også efter produkter som kan gøre din (som mor eller far) hverdag lettere og hurtigere.

Alle produkter er nøje udvalgt, testet og brugt igennem længere tid af os selv og vores børn. Alt hvad vi sælger på shoppen her er alle produkter som har hjulpet os i en travl hverdag og som har været med til at gøre det hele en lille smule lettere. Under hvert produkt kan du læse hvorfor vi har valgt netop det produkt og hvordan det kan hjælpe din hverdag med små børn.

Vi håber du bliver lige så glade for dit køb og/eller at du kan få en masse inspiration i vores store udvalg af opskrifter.