Linsedeller med blomkål

Ingredienser:
200 g. Blomkålsris
100 g. Røde linser
2 fede, knuste hvidløg
1 finthakket løg
2 æg
1 1/2 dl hvedemel
1 spsk. spidskommen
1 spsk. Gurkemeje
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Kog linserne efter anvisning på posen.
Hæld vandet fra linserne og hæld dem derefter over i en skål.
Forvarm ovnen til 200 grader varmeluft.
Brug frisk blomkål som hakkes til "ris" ellers kan blomkålsris købt fra frost også bruges. Dette skal dog have et hurtigt opkog først, så det ikke er frosent ved brug. 
I en skål blandes alle ingredienser godt sammen.
På en bageplade beklædt med bagepapir formes dejen til kugler på størrelse med en frikadelle og trykkes forholdsvis flade. 
Pensl med rapsolie og bag i ovnen i 20-25 minutter.