Bananmuffins

Ingredienser:

150 g blødt smør

100 g sukker

75 g farin

4 æg

5 bananer

175 g hvedemel 

1 tsk bagepulver

100 g  mørk chokolade

Topping:

100 g blødt smør

100 g peanut butter

175 g flormelis

1 spsk mælk

1/2 tsk salt

Fremgangsmåde muffins:

Forvarm ovnene til 175 grader varmeluft.


Pisk smør, sukker, farin og æg sammen. Mos bananerne og hak chokoladen og rør dette i dejen. Herefter tilføjes mell og bagepulver. Rør til dejen har en ensartede masse. 

Fordel dejen i muffinforme (cirka 1 dl i hver) og bag i 15-20 minutter.

Fremgangsmåde topping:

Pisk smør og peanut butter sammen. Herefter tilføjes flormelis lidt ad gangen. Pisk ved lav hastighed. Herefter tilføjes salt og mælk. Langsomt øges hastigheden på piskeriset og der piskes i cirka 30 sekunder.

Når alle muffins er bagt og kølet helt af, kan topping tilføjes. Drys med hakket chokolade og server.