Bananen Muffins
Bananmuffins
Servings: 12
Keywords:
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 20 mins
- Total Time: 35 mins
Ingredients
Bananmuffins
- 150 g blødt smør
- 100 g sukker
- 75 g farin
- 4 æg
- 5 bananer
- 175 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 100 g mørk chokolade
Topping
- 100 g blødt smør
- 100 g peanut butter
- 1 spsk mælk
- ½ tsk salt
Instructions
- Fremgangsmåde muffins
- Forevarm ovnene til 175 grader varmeluft.
- Pisk smør, sukker, farin og æg sammen.
- Mos bananerne.
- Hak chokoladen.
- Rør banan og chokolade i dejen
- Tilføj mel og bagepulver hertil. Rør til dejen har en ensartede masse.
- Rør dejen godt.
- Fordel dejen i muffinforme (cirka 1 dl i hver).
- Bag i midten af ovnen i 15-20 minutter.
- Fremgangsmåde topping
- Pisk smør og peanut butter sammen.
- Herefter tilføjes flormelis lidt ad gangen. Pisk ved lav hastighed.
- Tilføj salt og mælk. Langsomt øges hastigheden på piskeriset og der piskes i cirka 30 sekunder.
- Når alle muffins er bagt og kølet helt af, kan topping tilføjes.
- Drys med hakket chokolade og server.