Valentinessnegle

Ingredienser:
Dej:
50 g. Gær
100 g. Smør
3 dl. Mælk
1 spsk. Sukker
1 tsk. Salt
500-600 g. Hvedemel
Fyld:
Smør
Jordbærsyltetøj
Friske jordbær
Topping:
200 g Creme Cheese
150 g flormelis
Rød frugtfarve
Friske jordbær
Fremgangsmåde:
Smuldr gær i en skål. Smelt smør i en gryde og tilføj mælk. Når det er lunkent hældes det i skålen sammen med gær. Gæren opløses heri og øvrige ingredienser tilføjes. Tilføj mel lidt af gangen.
Ælt godt og lad dejen hæve i 30 min. 
Når dejen er færdig med at hæve deles den i to og rulles, hver især, ud i et rektangel. Smør smøres udover hele overfladen på begge rektangler. Efterfølgende smøres jordbærsyltetøj udover begge og til sidst drysses med friske jordbær skåret i små tern.
Rul dejen på langs sammen til en lang pølse og skær på tværs. Ca. med en tykkelse på 5 cm. Beklæd et ildfast fad med bagepapir og fordel sneglene heri med lidt afstand til hinanden. Lad dem efterhæve i yderlig 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader (180
grader varmeluft) og bag i 10-12 minutter. 

Imens sneglene bager forberedes topping. Bland creme cheese og flormelis sammen. Dryp med rød frugtfarve til frostingen er blevet en fin lys lyserød. 

Når sneglene er bagt færdige og afkølede kan frosting spredes udover sneglene og top med afskårnede friske jordbær.