Spinatmuffins
Spinat Muffins
Jeg vil vove at påstå at det her er de bedste spinatmuffins der er derude 😅 Jeg har efterhånden lavet en del forskellige og de her tager altså førstepladsen.
Jeg vil anbefale at lave dobbeltportion, da du får cirka 5 muffins her og de kan sagtens fryse ned i op til 3 måneder.
Servings: 5
Keywords:
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 15 mins
- Total Time: 20 mins
Ingredients
- 5 dl Frisk spinat
- 2 Æg
- ½ dl Ahornsirup
- 3 spsk Ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk Vaniljepulver
- 1 ¼ dl Havregryn
- 2 ¼ dl Mandelmel
- 2 tsk Bagepulver
- ½ tsk Salt
Instructions
- Forevarm ovnen til 175 grader.
- Blend alle ingredienser til en jævn blanding.
- Fyld muffinholder med 2/3 op med dejen og bag i cirka 15 minutter.
- Lad muffinsene køle af inden du tager dem ud af deres form.