Spinatmuffins

Spinat Muffins

Jeg vil vove at påstå at det her er de bedste spinatmuffins der er derude 😅 Jeg har efterhånden lavet en del forskellige og de her tager altså førstepladsen.


Jeg vil anbefale at lave dobbeltportion, da du får cirka 5 muffins her og de kan sagtens fryse ned i op til 3 måneder.

Servings: 5

Keywords:

  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 15 mins
  • Total Time: 20 mins

Ingredients

Instructions

Ingredients

  • 5 dl Frisk spinat 
  • 2 Æg
  • ½ dl Ahornsirup 
  • 3 spsk Ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk Vaniljepulver
  • 1 ¼ dl Havregryn
  • 2 ¼ dl Mandelmel
  • 2 tsk Bagepulver
  • ½ tsk Salt

Instructions

  1. Forevarm ovnen til 175 grader.
  2. Blend alle ingredienser til en jævn blanding.
  3. Fyld muffinholder med 2/3 op med dejen og bag i cirka 15 minutter.
  4. Lad muffinsene køle af inden du tager dem ud af deres form.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer godkendes før de offentliggøres