Gå til indhold
Alle produkter
Spisetid
Legetid
Fritid
NYHEDER
UDSALG
BLOG
Om AYAVA
  • Konto
Kurv

Din kurv er tom

LEVERES INDEN FOR 1-2 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB FOR 599 KR.

EN HJÆLPENDE HÅND I HVERDAGEN

  • Alle produkterAlle produkter
  • SpisetidSpisetid
  • LegetidLegetid
  • FritidFritid
Sprog
Sprog
AYAVA
  • NYHEDERNYHEDER
  • UDSALGUDSALG
  • BLOGBLOG
  • Om AYAVAOm AYAVA
  • |
    • Sprog
      Sprog
    Læser: Valentinessnegle
    ForrigeNæste

    Valentinessnegle

    [[ recipeID=recipe-2m2u5ekal, title=Valentinessnegle ]]

    Skriv en kommentar

    Alle kommentarer godkendes før de offentliggøres

    Koldhævede Pretzels

    Koldhævede Pretzels

    Fødselsdagsmuffins

    Fødselsdagsmuffins

    AYAVA

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af gode tilbud

    AYAVA

    Rødager alle 5

    2610 Rødovre

    Email: kontakt@ayava.dk

    CVR: 40769897

    Shop

    • Alle produkter
    • Spisetid
    • Legetid
    • Fritid
    • Udsalg
    Shop
    • Alle produkter
    • Spisetid
    • Legetid
    • Fritid
    • Udsalg

    Inspiration

    • Om os
    Inspiration
    • Om os

    Kundeservice

    • Kontakt os
    • FAQ
    • B2B
    • Samarbejde Med AYAVA
    Kundeservice
    • Kontakt os
    • FAQ
    • B2B
    • Samarbejde Med AYAVA

    Rødager alle 5

    2610 Rødovre

    Email: kontakt@ayava.dk

    CVR: 40769897

    Translation missing: da.sections.footer.payment
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • Maestro
    • Mastercard
    • PayPal
    • Shop Pay
    • Visa

    Made by Mercive

    • |
    • Handelsbetingelser
    • |
    • Fortrydelsesret
    • |
    • Returnering
    • |
    • Levering og fragt
    • |
    • Persondata
    • |
    • Overensstemmelseserklæring
    • |
    • Fødevarestyrelsens kontrolrapport

    Valentinessnegle

    Servings: 12

    Keywords:

    • Prep Time: 25 mins
    • Cook Time: 10 mins
    • Total Time: 35 mins
    Print Recipe Share on Facebook

    Ingredients

    Instructions

    Ingredients

    Dej

    • 50 g Gær
    • 100 g Smør
    • 3 dl Mælk
    • 1 spsk Sukker
    • 1 tsk Salt
    • 550 g Hvedemel

    Fyld

    • Smør
    • Jordbærsyltetøj
    • Friske jordbær

    Topping

    • 200 g Creme Cheese
    • 150 g Flormelis
    • Rød frugtfarve
    • Friske jordbær

    Instructions

    1. Smuldr gær i en skål.
    2. Smelt smør i en gryde og tilføj mælk.
    3. Når det er lunkent hældes det i skålen sammen med gær. Gæren opløses heri og øvrige ingredienser tilføjes.
    4. Tilføj mel lidt af gangen.
    5. Ælt godt og lad dejen hæve i 30 min. 
    6. Når dejen er færdig med at hæve deles den i to og rulles, hver især, ud i et rektangel.
    7. Smør smøres udover hele overfladen på begge rektangler.
    8. Efterfølgende smøres jordbærsyltetøj udover begge og til sidst drysses med friske jordbær skåret i små tern.
    9. Rul dejen på langs sammen til en lang pølse og skær på tværs. Ca. med en tykkelse på 5 cm.
    10. Beklæd et ildfast fad med bagepapir og fordel sneglene heri med lidt afstand til hinanden.
    11. Lad dem efterhæve i yderlig 30 minutter.
    12. Forevarm ovnen til 200 grader (180 grader varmeluft) og bag i 10-12 minutter. 

    Imens sneglene bager forberedes topping:

    1. Bland creme cheese og flormelis sammen. Dryp med rød frugtfarve til frostingen er blevet en fin lys lyserød. 
    2. Når sneglene er bagt færdige og afkølede kan frosting spredes udover sneglene og toppes med halve friske jordbær. 
    `); w.document.close(); w.onafterprint = () => { w.close(); } }