Quinoa-deller

Ingredienser:
300 g. Quinoa
5 dl. Grøntsagsboullion
300 g. Kikærter (fra dåse) (grovhakkes)
6 æg
4 rødløg finthakket
1 stor håndfuld persille (grovhakkes)
4 fede hvidløg (presses)
4 tsk. Spidskommen
2 tsk. Timian
2 tsk. Oregano
8 spsk. hvedemel
150 g. Feta (smuldres)
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl quinoa grundigt. Kog det i grøntsags-bouillionen i en gryde. Lad det simre indtil vandet er væk. Hak de øvrige ingredienser og bland godt sammen. Steg på en pande.
Det er en ret stor portion og I kan evt. halvere den hvis det er for meget. Jeg vil sige at der er ca. 30-40 deller afhængig af hvor store man laver dem 😄
OBS! Undlad altid friske krydderurter på varm mad til børn under 3 år