Kanelsnegle

Ingredienser:
Dej:
50 g. Gær
100 g. Smør
3 dl. Mælk
1 spsk. Sukker
1 tsk. Salt
500-600 g. Hvedemel
Fremgangsmåde:
Smuldr gær i en skål. Smelt smør i en gryde og tilføj mælk. Når det er lunkent hældes det i skålen sammen med gær. Gæren opløses heri og øvrige ingredienser tilføjes. Tilføj mel lidt af gangen.
Ælt godt og lad dejen hæve i 30 min. Imens dejen hæver laves fyldet.
Fyld:
150 g. Smør
200 g. Farin
15 g. Kanel
Bland alle ingredienser godt sammen.
Når dejen har hævet rulles den helt flad med en kagerulle, ca. 1/2 cm. Høj i et nogenlunde rektangel. Fyldet smøres på og dejen rulles sammen. Skær den ud i ca. 7-10 cm. Alt afhængig af hvor store kanelsnegle du ønsker. Beklæd et ildfast fad med bagepapir og sæt dem heri med lidt afstand til hinanden. Lad dem efterhæve i yderligere 30 min. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12-15 min.
Imens sneglene bager laves topping.
Topping:
50 g. Smør
100 g. Flormelis
Smelt smør og bland med flormelis i en skål. Når kanelsneglene er kølet af kan topping komme på. Derefter drys med knuste Oreo.